Doorgaan naar inhoud
SPF30 gezichtscrème - voor een frisse en gezonde look

SPF30 gezichtscrème - voor een frisse en gezonde look

De bescherming en verzorging van de huid zijn cruciaal om er levendig en vitaal uit te zien. Een betrouwbare dagcrème met SPF30, zoals onze Almaaz Dagcrème, is de sleutel naar succes. 

Deze dagcrème biedt hydratatie, huidversteviging en - het allerbelangrijkste - bescherming tegen de UV-stralen van de zon. In dit artikel kijken we naar de eigenschappen van ons fijne product én waarom het een must-have is om jouw huid te beschermen. 

Almaaz SPF30 gezichtscrème in een notendop

Overdag wordt onze huid volop blootgesteld aan externe factoren. Daarom hebben wij een dagcrème uitgevonden die de huid verzorgt én beschermt, mede dankzij de SPF30. Dankzij de UVA- en UVB-filters ben je verzekerd van optimale bescherming tegen zonneschade.

Dit brengt de Almaaz SPF30 crème jou

Wat maakt onze crème nou zo bijzonder? We zetten het even op een rijtje:

  1. Hydratatie en versteviging - Almaaz dagcrème met SPF30 hydrateert grondig en brengt vocht in de huid. Marine collageen - een kerningrediënt - helpt de huid strak en jong te blijven.
  2. Huidverbetering - De vitamine C in de crème zorgt voor een stralende huid en vermindert ouderdomstekenen, zoals rimpels.
  3. UV-bescherming - Belangrijk is de SPF30-bescherming. Zonneschade leidt tot vroegtijdige veroudering. De filters in deze crème voorkomen zonneschade aan de huid. 
  4. De zachtste verzorging - De SPF30 crème is ideaal voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige. 

Advies na gezichtsbehandelingen

Heb je net een gezichtsbehandeling gehad? Zoals een microneedling of een zuurpeeling? Geef je huid de tijd om te herstellen. Laat de dagrème van Almaaz 3 tot 4 dagen staan.❗ Waarom? Omdat de huid na zo'n intensieve behandeling gevoeliger kan zijn voor de actieve ingrediënten. Dit kan leiden tot irritaties en dat willen we natuurlijk voorkomen. Vraag bij twijfel je dermatoloog voor advies. 

De Almaaz SPF30 cream is voor iedereen. Of je een normale of gevoelige huid hebt; deze crème brengt je alle goeds. Hydratatie, zonbescherming, stevigheid en verjonging. Voeg het middel toe aan je skincare routine en straal de dag tegemoet!

Vorig artikel Biomimetic Nachtcrème
Volgend artikel De ideale gezichtscréme van Almaaz