Waar het is begonnen...

Wij streven ernaar onze klanten de beste belevenis van skincare te geven. Clean cosmetica staat bij ons op nummer één door parabeen- en sulfaatvrije formules te gebruiken. 
 
In 2020 is Almaaz Cosmetics opgericht door Chaimae. Haar doel was jong en oud helpen met een eeuwenoud probleem: donkere kringen! Vanuit haar eigen ervaring, waar zij tegenaan liep tijdens haar zwangerschap, is zij op het idee gekomen de Hydrating Tanning Daycream te ontwikkelen. Het grote succes dat zij hiermee boekte, gaf haar de motivatie en erkenning om door te gaan met het ontwikkelen van producten voor problemen waar niet alleen zij, maar ook haar klanten tegenaan lopen.
 
Ondanks het afronden van een studie Rechtsgeleerdheid, heeft Chaimae dus een heel ander pad bewandeld dan zij voor ogen had. Toch is dit voor haar de beste keuze die zij heeft gemaakt. Door te geloven in zichzelf en te geloven is haar producten, is zij overtuigd van het succes van Almaaz Cosmetics. Zij wil dan ook iedereen die twijfelt de boodschap meegeven, dat je kan bereiken wat jij wil. Sta voor waar je in gelooft, onderneem met passie en ga ervoor!