Doorgaan naar inhoud
Zo word je bruin zonder zonnebank!

Zo word je bruin zonder zonnebank!

Yes, de lente is begonnen. Het zonnetje schijnt, vogeltjes fluiten en het beste van alles: dit is de eerste lente zonder coronamaatregelen in twee jaar. Vrijheid, blijheid! We zoeken de terrassen weer op en rokjesdag is in aantocht. Maar o help, die witte melkflessen kunnen wel een kleurtje gebruiken, voordat het rokje uit de kast komt. Bruin zonder zonnebank is daarvoor de beste oplossing! 

Waarom bruin zonder zonnebank?

De zonnebank is zo’n heerlijk apparaat waarin je binnen no-time een lekker zomerse gloed hebt. Even een paar keer 10 minuutjes zonnen en dan kan jij zelfverzekerd dat zomerse jurkje aan. Maar helaas verdwijnt dat bruine kleurtje ook weer, en je huid blijft beschadigd achter. De hoge dosis UV-straling, die zorgt voor je gloed, zorgt ook voor een hoger risico op huidkanker. En let’s be honest, is dat die tijdelijke bruinheid nu echt waard?

Tanning lotion is wel veilig

Een alternatief voor de zonnebank is bruin uit een flesje. En gelukkig zijn deze bruiningscrèmes de laatste jaren doorontwikkeld, waardoor je echt een mooie gloed kunt krijgen die past bij jouw huid. De tanning lotion van Almaaz biedt hiermee een veilig alternatief voor de zonnebank. De heerlijke ruikende lotion geeft je huid naast een gezonde teint ook een flinke portie hydratatie. En dat is iets, waarin de zonnebank ook niet voorziet, want die gewoonte zorgt uiteindelijk voor een oudere huid door uitdroging. 

Hoe gebruik je de tanning lotion?

Voordat je de lotion aanbrengt is het handig om alle dode cellen te verwijderen, dat kan door scrubben. Masseer vervolgens de tanning lotion in de huid. Tip: smeer extra aandachtig bij huidplooien in de ellebogen, knieën en oksels om te voorkomen dat je daar donkerbruine strepen overhoudt. Was na gebruik je handen. Bruin word je nooit in één dag. Je mooie zomerse gloed wordt na en paar dagen pas echt zichtbaar dus wees geduldig.

Vorig artikel Wat zijn de voordelen van het gebruik van natuurlijke zeep?