Doorgaan naar inhoud
Tanning lotion voor een gezonde gloed!

Tanning lotion voor een gezonde gloed!

De hydrating Tanning Lotion van Almaaz geeft de huid een gezonde gloed, terwijl er geen zonnebank aan te pas komt! En dat is handig, want de zonnebankstudio's liggen momenteel behoorlijk onder vuur. In dit artikel nemen wij je mee in het hoe en het waarom. Lees je mee?

Waarom zijn zonnebanken gevaarlijk?

Wie kent het fenomeen niet. In het voorjaar even onder de zonnebank, zodat je als de zon gaat schijnen al een gezond kleurtje hebt. Al jaren weten we dat de UV-straling van de zon gevaarlijk is, wanneer jij jezelf niet goed beschermt. Met zonnebanken werkt dit exact hetzelfde, want je wordt in een paar minuten blootgesteld aan een gigantische dosis UV-straling. Je bent korte tijd iets bruiner, maar op den duur verdwijnt de teint, terwijl de schade aan de huid blijft bestaan. Deze UV-straling vergroot het risico op huidkanker en dit is exact de reden waarom dermatologen oproepen om zonnebanken te verwijderen uit o.a. sportscholen.

Is tanning lotion dan wél veilig?

Het alternatief van de onveilige zonnebank is onze veilige lotion. Door een unieke combinatie van natuurlijke, gezonde ingrediënten krijgt de huid een boost. Onze tanning producten zorgen voor een stralende gloed, waarbij de huid ook nog eens wordt gehydrateerd. Doordat de ingrediënten de huid voeden in plaats van beschadigen, kan je onze producten zorgeloos gebruiken. Elke dag opnieuw.

Hoe breng je tanning lotion aan?

Dankzij onderstaand stappenplan breng jij eenvoudig en probleemloos onze Hydrating Tanning Lotion aan:

  1. Breng de lotion aan op een schone, geëxfolieerde huid;
  2. Gebruik een gemiddelde hoeveelheid lotion;
  3. Breng met circulaire bewegingen aan op het lichaamsdeel*;
  4. Goed uitsmeren;
  5. Was je handen na gebruik goed met zeep. 

Denk erom: gebruik een beperkte hoeveelheid op ellebogen en knieën. 

Je kunt de crème dagelijks gebruiken, totdat je de door jou gewenste teint hebt bereikt. Vervolgens kun je de crème om de twee tot drie dagen aanbrengen, zodat de kleur egaal en stralend blijft. Je kunt 's avonds ook gewoon de huid reinigen zoals je gewend bent.

Tanning lotion kopen bij Almaaz

De belangrijkste kenmerken van deze verzorgende lotion, met kokosnootolie, vitamine C & vitamine E:

  • Milde ingrediënten;
  • Zacht & voedend;
  • Kan ook als aftersun gebruikt worden.

Wil jij direct genieten van een prachtige, stralende bruine tint? Bestel direct jouw tanning lotion in de shop, zodat je direct kunt starten met het verwennen van jouw huid. Naast de tanning lotion hebben wij ook een tanning day cream.

Vorig artikel Wat zijn de voordelen van het gebruik van natuurlijke zeep?