Doorgaan naar inhoud
Tanning cream voor een nazomerse gloed

Tanning cream zorgt voor een zonnige gloed - ook in de herfst!

Waar we in de zomer van nature met een zongebruinde huid rondlopen, is dit in het najaar heel anders. Wil je ook in de herfst- en wintermaanden stralen als de zon? Tanning cream is the secret!

De magie van Almaaz' Tanning Cream

Ben je nieuw in de wereld van zelfbruiners? No problemo, we loodsen je er doorheen. Want goede geheimen moeten onthuld worden. Onze tanning cream is ontworpen om jouw huid een natuurlijke, zonnige gloed te geven. Zonder dat jij je hoeft bloot te stellen aan UV-stralen. 

Dit is waarom Almaaz je nieuwe must-have is 

Bij Almaaz hebben we passie voor jouw huid. Onze producten zijn niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor je huid. De tanning cream is geen uitzondering! Dit zijn de details van de zelfbruiner:

Natuurlijk en voedend

De natuurlijke ingrediënten, waaronder rozenbottelolie, zorgen niet alleen voor een prachtige teint. Ze voeden ook de huid, hydrateren volop en zorgen voor een zijdezacht gevoel.

Gelijkmatige gloed

Geen strepen of ongelijke kleuringen. Onze formule is ontworpen om jou te voorzien van een vlekkeloze, egaal getinte bronze. Geheel natuurlijk en stralend.

Zonder zonneschade

Geniet van een prachtige bronzen gloed zonder je zorgen te maken over schadelijke UV-stralen en voortijdige veroudering. Alles voor een jonge en gezonde huid!

Tips voor het aanbrengen van de daycream

  1. Reinig de huid, zoals gebruikelijk. Bijvoorbeeld met de cleanser;
  2. Breng de crème gelijkmatig aan - Gebruik cirkelvormige bewegingen om de crème gelijkmatig aan te brengen;
  3. Was handen grondig na gebruik.
  4. Reinig 's avonds de huid weer, zoals gebruikelijk.

Gebruik de tanning cream dagelijks, totdat de gewenste teint is bereikt. Onderhoud de kleur door de crème om de twee/drie dagen (desgewenst om de dag) aan te brengen. 

Your summer - your rules

Een prachtige tan geeft je zelfvertrouwen een boost, dankzij die zomerse uitstraling waar je van droomt. De Almaaz Tanning Cream helpt jou juist dat te bereiken. En dat alles op een huidvriendelijke, veilige en stralende manier.

Ben jij klaar om je skin een nazomerse update te even? Durf te stralen, gebruik Almaaz!

Koop de tanning cream nu. 

Vorig artikel Gezichtsscrub - waarom is scrubben goed voor je huid?
Volgend artikel Seizoensgebonden huidverzorging - pas je skincare routine aan!