Doorgaan naar inhoud
Stralende huid voor de lente!

Met een stralende huid de lente in!

De afgelopen weken leek het eerder herfst dan lente, maar gelukkig worden de dagen langer en staan de narcissen volop in bloei. En hoe fijn is het als die lentezon zich wel af en toe laat zien, het buitenleven begint weer! Met al die sociale events op de agenda wil jij toch ook fris voor de dag komen? Zorg voor een stralende huid met dit ritueel!

Hoe creëer je een stralende huid?

Sommige mensen hebben van nature een mooie stralende huid, maar helaas is dat maar weinig van ons gegund. Gedeelde smart is halve smart, want weet dat de meeste mannen en vrouwen consequent hun beauty ritueeltjes moeten uitvoeren om fris voor de dag te komen. Maar het is niet alleen kommer en kwel, want het is toch ook gewoon heel fijn om dagelijks een minuut of tien aandacht aan jezelf te geven? 

Het ritueel voor die frisse lentelook

Voor die stralende huid volg je de vier essentiële stappen van elk schoonheidsritueel: reinigen, scrubben, masker of serum aanbrengen en dagcrème smeren.  

Reinigen

De basis van je routine begint met onze cleansing foam. Hiermee verwijder je make-up, vuil en overtollig talg. Het rozenwater in de foam kalmeert de huid en ontgift de poriën. De foam zelf zorgt voor een zijdezacht gevoel tijdens het reinigen én daarna.

Scrubben

Een gladdere huid en een heldere teint bereik je door regelmatig scrubben. Zeg maar dag tegen je dode huidcellen, want die verwijder je in no-time met een lekkere scrub. Kies altijd voor een scrub met natuurlijke ingrediënten.

Masker of serum aanbrengen

Maskers en serums verzorgen de diepere huidlagen. Je kunt ze allebei gebruiken als je dit prettig vindt, maar heb je geen tijd voor een masker of vind je dat maar gedoe? Kies dan voor een serum. Onze vitamins drops geven je huid een vitamine boost als nooit tevoren. De voedende ingrediënten verbeteren de huidstructuur en zorgen voor een zachte en glanzende huid. 

Dagcrème smeren

Sluit je schoonheidsritueel af met een vochtinbrengende dagcrème. Met onze hydrating tanning daycream is je vermoeide huid verleden tijd. Weg met die doffe teint, hallo stralende huid!

Vorig artikel Wat zijn de voordelen van het gebruik van natuurlijke zeep?