Doorgaan naar inhoud
Huidtherapeute Sahar mailen

Ontmoet onze huidtherapeute Sahar

Bij Almaaz begrijpen we dat huidverzorging soms ingewikkeld of frustrerend kan zijn. Er zijn eindeloos veel producten en welke adviezen volg je nu op en welke laat je beter links liggen? Om duidelijkheid te creëren, schakelen wij huidtherapeute Sahar in. 

Expertise van onze huidtherapeute

Sahar is afgestudeerd in de huidtherapie, onder de noemde Bachelor of Science. Ze heeft volop ervaring opgedaan in een vooraanstaande cosmetische kliniek in Haarlem en Amsterdam. In 2018 opende ze haar eigen kliniek, waarbij ze eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Haar expertise is niet alleen een aanwinst voor ons team, maar ook voor jou. 

Waarom Sahar's advies onmisbaar is?

  • Diepgaande kennis - de uitgebreide kennis van Sahar op het gebied van huidverzorging en cosmetica, zorgt ervoor dat wij uitsluitend de beste producten aanbieden.
  • Persoonlijk advies - iedere huid is uniek. Sahar begrijpt dit en biedt advies op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Kwaliteitsgarantie - alle producten van Almaaz zijn uitvoerig getest en met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. In samenwerking met Sahar bieden we je altijd veilige en effectieve producten.

Stel je vragen aan onze huidtherapeute

Heb je vragen over het assortiment van Almaaz of over je huidverzorgingsroutine? Sahar staat klaar om jou te helpen. Klik op onderstaande link en stel jouw vraag direct aan onze professionele inhouse huidtherapeute.

Stel hier jouw vraag aan Sahar

Vorig artikel Jojoba olie voor je gezicht - do or don't?
Volgend artikel Ga jij voor een mooie huid in 2024? Start hier