Doorgaan naar inhoud
Exfoliating pads for face

Exfoliating pads for face - de oplossing naar een stralende teint!

Ben je het zat van je doffe, vermoeid uitziende huid? Heb je last van een onregelmatige huidtextuur, grove poriën of hardnekkige puistjes? Dan is het tijd om kennis te maken met de wonderbaarlijke wereld van exfoliating pads for face

Wat zijn exfoliating pads for je face?

Deze kleine met krachtige ingrediënten doordrenkte wonderdoekjes zijn dé perfecte oplossing om jouw huid niet leven in te blazen. Maar wat maakt ze nu zo bijzonder? De exfoliërende pads zijn een onmisbaar onderdeel van jouw beautyroutine. 

Waarom is exfoliëren zo belangrijk? 

Onze huid vernieuwt zich voortdurend. De buitenste laag van dode huidcellen schilfert af en maakt plaats voor nieuwe, frisse cellen. Maar soms verloopt dit proces niet zo soepel. Deze huidcellen verzamelen zich en daardoor verstoppen poriën zich. Hierdoor ziet je huid er dof, grauw en onregelmatig uit. 

En dat is waar de exfoliërende pads om de hoek komen! Door de dode huidcellen te verwijderen, stimuleren ze de celvernieuwing. Je krijgt er een gladde, stralende teint voor terug. Maar dat is nog niet alles, want de exfoliating pads for face hebben zóveel voordelen.

Voordelen van exfoliating pads

  • Verminder fijne lijntjes en rimpels;
  • Verbeter de opname van je skincare;
  • Werkt tegen acne. 

De pads van Almaaz

Deze exfoliating pads for je face bieden de ultieme oplossing om te exfoliëren wanneer je maar wilt. Ze zijn eenvoudig in gebruik en zijn geschikt voor alle huidtypen. Doordat de pads gedrenkt zijn in een formule met milde ingrediënten, irriteer je de huid niet. Dit zijn de top 3 key ingredients:

  1. Water - het klinkt basaal, maar water is essentieel in skincareproducten. Het helpt de actieve ingrediënten beter te verspreiden en draagt bij aan de hydratatie van de huid;
  2. Methylpropanediol - dit ingrediënt verhoogt de opname van actieve stoffen en verbetert de effectiviteit van het product;
  3. Glycerin - deze vochtinbrenger is zeer krachtig en is onmisbaar voor behoud van een gezonde, veerkrachtige huidbarrière. 

Zo gebruik je de exfoliërende pads

De formule van Almaaz is verrijkt met AHA, BHA en LHA. Het helpt om je huid een flinke oppepper te geven. This is how you do it:

Reinig de huid zoals gewoonlijk en gebruik de ruwe kant van het wattenschijfje, waarmee je de huid grondig exfolieert. Draai het schijfje om en gebruik de gladde kant om de huid te masseren. 

Herhaal de stappen 2 tot 3 keer per week en enjoy je stralende teint!

Je koopt de pads van Almaaz direct hier.

Vorig artikel Ectoïne skincare - wat is ectoïne en waarom is het een trend?
Volgend artikel Zonnebrandcrème moet je elke dag dragen - Ja, ook in de winter!