Doorgaan naar inhoud
Een stralende huid? Kies voor een vegan toner!

Een stralende huid? Kies voor een vegan toner!

Een vegan toner mag niet in jouw stash ontbreken als jij stralende huid wilt hebben. Een toner zorgt ervoor dat je huidbarrière sterker wordt en de vochtbalans in je gezicht wordt beter. Dit komt allemaal door het werk van antioxidanten, vochthoudende ingrediënten. Er zijn diverse soorten vegan toners verkrijgbaar. 

Welke toner geschikt is voor jouw huid is afhankelijk van jouw type huid. Stel dat je een droge huid hebt, dan heb je een ander soort toner nodig dan iemand met een vette huid. Goede vegan toners bevatten ook milde ingrediënten die jouw gezicht zowel kalmeren als de juiste bescherming bieden. Wij vertellen je waarom je zeker een toner moet gebruiken en wat een vegan toner jou te bieden heeft. 

Waarom een toner gebruiken?

Een toner gebruiken, waarom zou je dat doen? Ook al heb je je gezicht al gereinigd, een toner heeft zeker wat extra’s te bieden. Zo bestaat een toner grotendeels uit water en wat magische ingrediënten voor een stralende huid. Deze ingrediënten kunnen zeer waardevol zijn voor mensen die last hebben van acne of een zeer vette huid hebben. Ook mensen die veel make-up gebruiken of zonnebrandcrème op hun gezicht smeren, kunnen een toner goed gebruiken. Een toner zorgt namelijk voor nog betere reiniging van je gezicht.

Vegan gezichtsverzorging

Waarom zou je een veganistische toner gebruiken?  Wanneer je een vegan toner gebruikt, zul je zien dat deze toner veel meer water bevat. Ook is het zo dat plantaardige ingrediënten van deze toners beter door de huid worden opgenomen. Hierdoor wordt je huid enorm goed gehydrateerd. Ga bij voorkeur voor een veganistische toner met hyaluronzuur, zodat de pH-waarde van je huid in balans gebracht wordt en deze optimaal hydrateert. Ook bevatten vegan toners antioxidanten, zodat de huid goed gekalmeerd wordt.

De vegan toner gebruiken

Je kunt de veganistische toner het beste 2x per dag gebruiken. Gebruik hem bij voorkeur nadat je gezicht gereinigd hebt en voor je je dagcrème aanbrengt. Breng de toner aan met je vingers of op een wattenschijfje. Wacht vervolgens 1 minuut totdat het product goed ingewerkt is. Heb je een erg vette huid, dan kan de toner ook in plaats van een moisturizer gebruikt worden. Vergeet niet om na het aanbrengen van de vegan toner je huid nog met een crème te verzorgen voor een optimaal stralende huid. 

Vegan toners gaan als warme broodjes over de toonbank. Check daarom direct in de shop of onze Balancing toner nog beschikbaar is.

Vorig artikel Wat zijn de voordelen van het gebruik van natuurlijke zeep?