Doorgaan naar inhoud
de beste oogcrème van 2024

De beste oogcrème van 2024 has arrived!

De beste oogcrème van 2024 staat eindelijk in de shop! Almaaz lanceert de Nourishing Eyecream die nú al een bestseller is, terwijl de lancering pas gisteren gebeurde. Een onvermoeide, heldere uitstraling begint bij de ogen. De dunne huid rondom de ogen is gevoelig en vereist speciale aandacht. Onze oogcrème is een revolutionaire formule die jouw dagen zóveel leuker maakt.

Bekijk hier hoe de oogcrème in jouw routine past, voor mannen én vrouwen!

Hydratatie is key

De Nourishing Eyecream is boven intens hydraterend. Met hyaluronzuur in de hoofdrol, wordt vocht diep in de huid vastgehouden. Dit betekent dat fijne lijntjes en droogheid worden verminderd, waardoor de huid er jong en vol leven uitziet.

Kalmerende verheldering

Niacinamide, beter bekend als vitamine B3, heeft kalmerende en verhelderende eigenschappen. Het is natuurlijk niet voor niets dat we dit ingrediënt hebben opgenomen. Het egaliseert de huidtextuur en vermindert donkere kringen, waardoor de ogen oplichten en een frisse uitstraling krijgen. Score!

Natuurlijke huidverjonging

Eén van onze secret weapons is bakuchiol, een natuurlijke retinoïde die bekend staat om zijn vermogen om de huid te verjongen. Het helpt de huid steviger en gladder te maken, waardoor tekenen van veroudering worden verminderd zonder de bijwerkingen van traditionele retinol.

Regeneratie 

Adenosine is samen met bakuchiol de drijvende kracht achter de collageenproductie. Dit team bevordert de regeneratie van de huid, waardoor je een stevigere huid rond de ogen krijgt. De herwonnen veerkracht wordt vertraagd en vervaagt rimpels. 

Antioxidanten 

Als kers op de taart is de beste oogcrème van 2024 verrijkt met zeewierextracten Undaria Pinnatifida en Laminaria Japonica. Deze krachtpatsers zitten bomvol antioxidanten, mineralen en vitaminen die de huid voeden en beschermen. Ontstekingen verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor de ogen stralen als nooit tevoren. 

Almaaz's Nourishing Eyecream is niet zomaar een crème; het is een complete oogverzorgingsexperience. De zorgvuldig samengestelde formule bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten voor een alles-in-één oplossing voor de oogzone. Open je ogen en shop nu jouw tube!

Volgend artikel Retinol en vitamine c combineren voor een stralende huid!