Cosmetic Drone Technology - wat is dat nou eigenlijk?

Cosmetic Drone Technology

Cosmetic Drone Technology (CDT). Wat is dit nou eigenlijk? Een hele tijd geleden hebben we op Instagram hier een post aan besteed, maar dat is natuurlijk nérgens meer terug te vinden. Daarom hebben we speciaal voor jou hier nog eens alles op een rijtje gezet.

Wat is Cosmetic Drone Technology?

Innovaties zijn in de skincarewereld aan de orde van de dag. We willen allemaal zo lang mogelijk gezond en stralend door het leven gaan. Cosmetic Drone Technology (CDT) is het meest geavanceerde 'delivery systeem' voor skincare ingrediënten.

De actieve ingrediënten in onze dagcrème en nachtcrème transporteren al het goede stoffen direct naar specifieke cellen of huidlagen. Deze slimme methode zorgt voor een gerichte en effectieve behandeling. Dankzij deze technologie sturen we gericht bepaalde ingrediënten naar de juiste plek, zodat je veroudering en rimpels voorkomt. 

Waarom is dit speciaal?

Doordat we zo gericht kunnen targeten, zijn behandelingen veel efficiënter. In tijd scheelt het enorm, maar ook in de hoeveelheid producten die je gebruikt bespaar je een hoop. 

Onze dagcrème bevat marine collageen en vitamine C, waardoor je de huidelasticiteit optimaliseert en de huid verstevigt. Hierdoor realiseer je in no time een frisse, gezonde look.

De nachtcrème bevat het co-enzym Q10, waardoor het de vorming van rimpels vertraagt. Hierdoor sta ja fris op, herstel je de huid in de nachtelijke uren en bescherm je de huid tegen vrije radicalen. 

Hoe werkt de Cosmetic Drone Technology?

De technologie werkt door het gebruik van ingekapselde biologisch afbreekbare polymeren die de werking van actieve ingrediënten stimuleert. De werkzame stoffen worden geleidelijk binnen de doelcel vrijgegeven, waardoor je een superieure werking en indrukwekkende resultaten ervaart. 

Er zijn merken die beweren dat Cosmetic Drone Technology ruim 30% effectiever zijn dan traditionele cosmetische zorgproducten. Probeer het zelf en kijk wat onze cosmetica voor jou doet!