Beauty hacks die écht helpen

Beauty hacks die écht helpen

Er zijn zoveel beauty hacks te vinden online, maar welke werken nou wel en welke niet? Je zoekt online naar de beste producten of schuimt de schappen van de drogisterij af, maar het voelt als een groot doolhof. Alles lijkt belangrijk, alles ruikt lekker en alles belooft wonderen. Wij weten welke hacks jou écht verder gaan helpen, dus lees met ons mee en enjoy your day!

3 x Beauty hacks op een rijtje

1. Reinig je huid elke avond 2 keer

Deze beauty hacks werken echt, zeker als je make-up draagt​​. Hoe schoner je huid en poriën zijn, des te beter onze crème en serum in de huid kunnen trekken. Je zult misschien denken, waarom zou ik mijn huid twee keer reinigen? Dat kunnen we heel goed onderbouwen!

Door de dag heen komt er behoorlijk wat vuil op je huid terecht. Niet alleen je verzorgingsproducten, SPF, make-up, maar ook dode huidcellen, talgproductie en luchtvervuiling. Even snel je gezicht reinigen of afspoelen gaat absoluut je huid niet reinigen, terwijl je lichaam dit wel nodig heeft. Achtergebleven vuil op de huid maakt de huid dof, maar veroorzaakt ook ontstekingen, verouderingstekenen en verstoppingen.

Dubbel reinigen is een solide oplossing, waarbij je in enkele dagen al een verschil zult zien.

2. Gebruik producten met hyaluronzuur

Deze hack is goed voor een gladde en egale huid. Hyaluronzuur gaat de ophoping van dode huidcellen tegen en reinigt de huid tot diep in de poriën. Het is een natuurlijke stof, die 1.000 keer zijn eigen gewicht in water kan dragen. Dit betekent eenvoudigweg, dat je huid uitstekend gehydrateerd wordt en een goede bescherming krijgt.

Door regelmatig hyaluronzuur te gebruiken op de huid zul je verbeteringen zien, zoals:

  • Verfrissing van de huid;
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels;
  • Een voelbaar zachtere en gladdere huid;
  • Een stralende huid, dus wie wil dat nu niet?

3. Gebruik ijsblokjes voor wallen

En niet alleen voor wallen! IJsblokjes verkoelen de huid, waardoor de poriën en bloedvaten vernauwen. Daardoor neemt zwelling onder bijvoorbeeld de ogen af en krijgt de rest van het gezicht een frisse uitstraling! Om te voorkomen dat je een gevoelige huid krijgt, kan het helpen om de ijsklontjes in huishoudfolie te wikkelen.