Almaaz Firming Transformation Gezichtsmasker - een ware gamechanger

Almaaz Firming Transformation Gezichtsmasker - een ware gamechanger

Heb je last van rimpels en fijne lijntjes? Zijn je poriën goed zichtbaar? Een goed gezichtsmasker zoeken en vinden kan een hele opgave zijn. Gelukkig kan ik je vertellen dat je niet langer hoeft te zoeken. Ik heb het nieuwe Almaaz Firming Transformation Mask geprobeerd en het heeft letterlijk mijn huid getransformeerd. Lees lekker verder om meer te ontdekken over dit pareltje.

Wat maakt het nieuwe gezichtsmasker van Almaaz zo speciaal? 

Om te beginnen de gel-achtige substantie van het masker. Het is niet plakkerig, maar juist heel voedend en trekt meteen in de huid. De verkoelende werking, zodra je het aanbrengt, is werkelijk fantastisch. Voor het gebruik van het masker was mijn huid rood en geïrriteerd. Binnen enkele minuten trekt de huid strak, waardoor je gezicht een instant lift krijgt. Na het masker voelde de huid zacht aan en oogde het complete gezicht kalm en niet meer rood. 

Een kleine tip van mijn kant: kijk geen komedie als je dit masker gebruikt, want lachen is bijna onmogelijk door het liftende effect!

De textuur en formule

De zachte en romige textuur is hemel. Het is een ware traktatie, wanneer je het op de huid aanbrengt. Door de unieke formule wordt de niet-zo-elastische-huid weer stevig en veerkrachtig. Een opvallend ingrediënt is de toevoeging van probiotica. Dit zijn gezonde bacteriën die onze huid beschermen tegen allerlei omgevingsstressoren. Ze dragen bij aan verbetering van je huid, hydrateren volop en verminderen het ontstaan van acne. 

Bovendien bevat het masker aminozuren van wortelcollageen die een reeks voordelen bieden, zoals:

  • het egaliseren van je huid
  • het verminderen van roodheid
  • een anti-ageing effect. 

Kortom, een stralende huid is binnen handbereik!

Krachtige ingrediënten van het Lifting gezichtsmasker

Natuurlijk hoef je mij niet op mijn woord te geloven, maar de feiten zijn onverslaanbaar. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

  • Oplosbaar collageen - hydrateert de bovenste laag van de huid, waardoor deze er glad en verfrist uitziet
  • Lactobacillus-ferment en aspergillus-ferment - probiotica die de huid kalmeren en beschermen, terwijl ze ook tekenen van huidveroudering en fijne lijntjes verminderen
  • Hibiscus Sabdariffa-bloemextract - een krachtig ingrediënt dat de huidbarrière versterkt en de huid een gerevitaliseerde uitstraling biedt.

 Zo gebruik je het Firming Transformation Mask

  1. Was de handen voor gebruik;
  2. Breng het masker aan op een schoon en vochtig gezicht, vermijd hierbij de oog- en mondcontouren;
  3. Laat het masker ongeveer 10-15 minuten intrekken;
  4. Spoel grondig af met lauw water.

Probeer het transformation mask nu zelf en geniet van een stralende, strakke, jonge huid. Bestel direct.