Cica sheet mask - wat zijn de voordelen?

Cica Sheet mask

Als je TikTok opent dan zie je de filmpjes al voorbijkomen. Rustgevende scenes met mensen met een volledig gehydrateerde, rimpelloze en plump skin, dankzij een sheet mask. In dit artikel nemen we je mee in wat een sheet mask is en wat de voordelen zijn. Zo kan jij ook genieten van een selfcare momentje én een gezond ogende huid. 

Wat is een sheet mask?

Een Sheet mask is een dun masker, dat volledig doordrenkt is met ingrediënten die goed zijn voor je huid. Zo'n masker is enorm voedend en heeft vele voordelen:

Voordelen Cica sheet mask

[1] Diepe hydratatie

Onze cica sheet mask is volledig doordrenkt met hydraterende stoffen, waaronder hyaluronzuur. Je huid krijgt hierdoor een stoot serum in slechts enkele minuten tijd. Heb je na een lange werkdag of juist in je vrije weekend zin om écht volledig tot rust te komen? Dan gaat dit je helpen!

[2] Eenvoudig

Een sheet mask leg je op je gezicht volgens de instructies. Zorg ervoor dat 'ie goed gladgestreken is en voel hoe de staat van je huid met de minuut verbetert.

[3] Versterk de huidbarrière

De ingrediënten in ons Cica Sheet Mask zijn voedend voor de barrière van je huid. Denk aan Beta-Glucaan, ceramiden en Camellia Sinensis Leaf Extract. Door de huidbarrière te versterken, kan je beter tegen irriterende stoffen, bacteriën en allergieën. 

[4] Bevordert natuurlijke genezing

Andere ingrediënten, zoals het Centella Asiatica-extract, kalmeren irritaties, verminderen roodheid en stimuleren de natuurlijke genezing van de huid. Zo werk je curatief én preventief aan een gezonde, effen teint. Het Camellia Sinensis Leaf Extract helpt je huid te beschermen tegen vrije radicalen, wat uiteraard ook bijdraagt aan de gezondheid van de huid. 

[5] Voor alle huidtypen

Dit masker is in principe geschikt voor alle huidtypen. De ingrediënten halen de roodhuid uit het gezicht, versterken de huidbarrière en kalmeren de huid. Een droge huid heeft extra vocht nodig, wat dit masker biedt. Heb je een ietwat doffe huid? Dan kan dit masker helpen om je natuurlijke gloed terug te brengen. Ook voor de rijpere huid met fijne lijntjes en rimpels is dit een heel fijn masker. 

Kortom, geef het een kans en probeer het sheet mask nu.

*Verkrijgbaar vanaf 27 juni*